Partävlingsteknik

150.00 kr

Säg att du spelar fyra brickor per rond, och lyckas klämma fram ett oväntat övertrick på tre av dem. På den fjärde går du åtta dubblade straff i nåt hysteriskt kontrakt. Det är utmärkt partävlingsteknik! Tre toppar och en botten, det blir 75%, tillräckligt för att vinna vilken tävling som helst (60% brukar räcka).

Övertrick och antal straffar är avgörande faktorer i partävling. Så kämpa hårt för övertrick när du är i normalkontraktet även om du riskerar att gå bet i denna jakt. I denna tävlingsform är det viktiga hur ofta en spelplan lyckas, inte själva poängresultatet.

Partävlingsteknik innehåller 50 kapitel med olika teman men alla med gemensamma nämnaren att du ska nå framgång i kommande partävlingar.

Denna bok ingår i en serie små böcker som täcker alla aspekter av det fascinerade bridgespelet. Varje sida innehåller en lektion och en illustrerande giv. Denna svenska utgåva, framtagen av Peter Ventura och Max Ödlund, bygger på den engelska förlagan signerad Englands bridgestjärna Andrew Robson.

Slut i lager